SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

IV English Day al Pla d'Urgell 2016

Activitat emmarcada dins de les "Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal" i organitzada des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa, en l'àmbit del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista organitzarà el 6 de maig el quart English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa a partir de les 9:30h. Amb les activitats dissenyades i treballades pels mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, es confeccionen un seguit de tallers per tal que l'alumnat pugui gaudir i compartir espais on la llengua vehicular és l'anglès. Us deixem el cartell de la jornada.

Trobareu més informació de la Jornada a: 'El Servei Educatiu i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell consoliden el projecte de Dinàmica Educativa', de territoris.cat i 'Més de 350 alumnesdel Pla d'Urgell celebren a Mollerussa el 4th English Day', de mollerussa.tv .

Us adjuntem l'enllaç a l'àlbum de fotos de la trobada i al vídeo.

 

La IV Jornada English Day al Pla d'Urgell està fonamentada i pensada en l'intercanvi d'experiències entre escoles, entre professorat i entre alumnat amb la pretensió de crear un espai de relació i cohesió comarcal mitjançant la pràctica de la llengua d'una forma lúdica i participativa. Espai on l'alumnat de les nostres escoles pot tenir l'oportunitat de practicar l'anglès que ha après al llarg de l'educació primària a costa de tota una sèrie d'activitats -workshops- on la llengua vehicular és l'anglès. Setze centres de primària de la comarca, amb més de 350 alumnes, són els que participen enguany, així com alumnat dels instituts de Mollerussa, La Serra i Terres de Ponent, i del Col·legi La Salle, que faran tasques de suport i monitoratge en els diferents tallers que s'organitzaran.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges