SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya 2016

Del 17 al 30 d'abril el 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tornarà a obrir les seves portes, aquest any al Teatre l'Amistat de Mollerussa. Està organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya i l'Ajuntament de Mollerussa, i compta amb nombroses activitats, exposicions i visites escolars guiades.

Podreu trobar més notícies relacionades a mollerussa.cat .

Les escoles que vulguin visitar el 32è Saló del LiJ de Catalunya podran reservar el dia i l'hora de visita del 4 a l'11 d'abril trucant al CRP del Pla d'Urgell (tel. 973 604 899) de 9 a 13 i de 15 a 17 hores. Com cada any, durant les visites escolars, els infants i joves podran conèixer un escriptor o il·lustrador, i els més petits gaudir amb les sessions de contacontes. Enguany hi participen: Núria Feijoó, Pep Molist, Santi Baró, Anna Mongay, Joan de Déu Prats, Salvador Comelles i Arturo Padilla.
Més informació i calendari d'autors a CLIJCAT.

Destaquem dues activitats, en el marc del Saló, que poden ser del vostre interès:

  • D'una banda, el dia 22 d'abril, tenim la V Marató "Llegim en Veu alta" al Teatre de l'Amistat de Mollerussa de 8:30 a 20:30h. Enguany, la temàtica lectora serà Roald Dahl, en motiu dels 100 anys del naixement de l'autor. Les inscripcions es poden fer de l'11 al 19 d'abril al SE del Pla d'Urgell.
  • Altrament, el 30 d'abril de les 9 a les 14 h es realitzarà la III Trobada Pedagògica al 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, adreçada al professorat en general. Podeu realitzar la inscripció fins el 26 d'abril. Us afegim el programa de la trobada.

US HI ESPEREM!

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges