SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XV Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 12 de juny a les 13 hores es va realitzar la lectura dels treballs de recerca  i el lliurament dels premis del XV Premi de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins la 18a edició d'activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 5 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2014-2015. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

 

Casa bioclimàtica al Pla d'Urgell. Teresa Romà i Escolà del Col·legi La SALLE. Treball guanyador d'aquesta edició.

Projecte empresarial: elaboració i comercilització de productes ecològics del Pla d'Urgell. Sandra Minguell i Antillach del Col·legi La SALLE.

Allò personal és polític. El feminisme a les Terres de Ponent durant la Transició. Anna Maria i Serrano de l'Institut La SERRA.

Medicago Sativa. Jordi Pedròs, Albert Torres i Jordi Rodríguez del Col·legi La SALLE.

Millora de l'eficiència energètica en un habitatge. Joan Miró i Torres del Col·legi La SALLE.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges