SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CANVI de MARXA, una activitat educativa per conscienciar als joves dels accidents de trànsit

El proper 9 de març de 2015 a les 12 hores, al Teatre l'Amistat de Mollerussa, està previst l'espectacle "Canvi de marxa" que és una actuació adreçada a l'alumnat de secundària dels centres del Pla d'Urgell.

Canvi de marxa alerta als joves dels accidents de trànsit, i té per objectiu mostrar els efectes que produeix, en la conducció, el consum de begudes alcohòliques i contribuir així en la lluita per reduir els accidents de trànsit, sobre tot entre la població jove. Es tracta d'un muntatge multimèdia a través del qual els participants seran transportats a una nit de discoteca per tal d'escenificar els efectes que provoquen beure alcohol i prendre drogues abans d'agafar el vehicle.

La presentació inclou la projecció de vídeos amb una combinació d'imatges reals i fictícies d'accidents de circulació, tant en motos com en cotxes. El testimoni dels professionals que intervenen en un accident de trànsit (metges, bombers, policia, etc.) així com el testimoni de víctimes i familiars de víctimes, aporten una visió més real de les greus conseqüències de conduir amb aquests factors de risc afegit. Aquesta iniciativa està finançada per la Fundació Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit, i compta amb la col·laboració de l'Autoescola Cappont i l'Ajuntament de Mollerussa.

 

 


 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges