SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell (1988-2013)". Proposta didàctica

L'exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell" es realitza per commemorar els 25 anys de creació del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Editada i promoguda pel patronat de Turisme i el mateix Consell Comarcal, és un recull en imatges de vivències, veus i sentiments, testimoni de l'empenta dels homes i dones dels pobles regats pel canal d'Urgell.

Amb l'objectiu de realitzar un recurs educatiu que acompanyi aquesta exposició, s'ha elaborat la proposta didàctica, en format CD, amb la idea que serveixi per a l'aprenentatge de la cultura, la geografia i la història del Pla d'Urgell. Aquest material didàctic vol donar valor i utilitat pedagògica a la visita a l'exposició amb l'alumnat dels nostres centres. Per treballar l'exposició es planteja activitats obertes i organitzades en tres blocs: el tractament de la informació, les línies del temps i els fets històrics.
Recurs educatiu que  ha estat editat i realitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Pla d'Urgell amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'IECPU, Institut d'Estudis Comarcals del Pla d'Urgell.
El passat mes de desembre es va realitzar la presentació d'aquest recurs, al professorat de la comarca, i se'n va lliurar un exemplar a cada centre educatiu.
Per poder disposar del disc compacte, amb la proposta didàctica, podeu sol·licitar-ho al CRP del Pla d'Urgell.

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges