SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

2n English Day al Pla d'Urgell 2014

Activitat emmarcada dins de les "Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal" i organitzada des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa, en l'àmbit del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista va organitzar el passat dia 30 de maig de 2014 el segon English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que van  dissenyar i treballar les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, es van confeccionar un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pogués gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular fos l'anglès. Us deixem l'enllaç al vídeo, realitzat gràcies a la col·laboració i el suport de QBIC.TV de La Salle de Mollerussa, on podreu veure la realització d'alguns dels tallers que es van fer, durant tot el dia, en aquesta segona jornada.

 

La II Jornada English Day al Pla d'Urgell fonamentada i pensada en l'intercanvi d'experiències entre escoles, entre professorat i entre alumnat amb la pretensió de crear un espai de relació i cohesió comarcal mitjançant la pràctica de la llengua  d'una forma lúdica i participativa. Espai on l'alumnat de les nostres escoles pot tenir l'oportunitat de practicar l'anglès que ha après al llarg de l'educació primària a costa de tota una sèrie d'activitats -workshops- on la llengua vehicular és l'anglès.

Setze centres de primària de la comarca, amb una participació de més de 350 alumnes, són els que hi han participat enguany, així com alumnes dels instituts de Mollerussa, La Serra, Terres de Ponent i del Col·legi La Salle conjuntament amb alumnat de 3r i 4t de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida, que han fet tasques de suport i monitoratge en els diferents tallers. Us afegim l'enllaç amb tota la informació de l'activitat.

 

 

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges