SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Què són les Ciències biomèdiques? Algunes propostes d'investigació

El Departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, promou la 18a Setmana de la ciència a les escoles amb l'objectiu fonamental de despertar i potenciar l'interès del jovent envers la ciència i la tecnologia. S'ha celebrat del 15 al 24 de novembre de 2013.
El Servei Educatiu del Pla d'Urgell va programar dins aquesta  18a Setmana de la Ciència, en el marc de la Dinàmica Educativa Comarcal, el passat dia 22 de novembre a les 12.45 hores, la conferència "Què són les Ciències Biomèdiques. Algunes propostes d'investigació.", a càrrec del Dr. Manel Portero professor de la Facultat de Medicina de la UdL. Aquesta activitat es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell (Av. Jaume I, 1) de Mollerussa,  adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO dels centres de secundària de la comarca.

El Dr. Portero va explicar en què consisteix la ciència biomèdica i quins estudis es realitzen en el grau de Ciències Biomèdiques de la Universitat de Lleida, així com el gran equip humà i científic que es dedica a investigar malalties neurodegeneratives com l'Alzheimer o bé la Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). En aquesta activitat hi han participat uns 200 alumnes de 4t d'ESO dels centres de secundària de l'Ins. Terres de Ponent, Ins La Serra i C. La Salle, així com alumnat del Centre de Formació d'Adults, tos ells de Mollerussa. Més informació a la pàgina de la 18a Setmana de la Ciència.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges