SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Presentació de la proposta didàctica "Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius"

El passat 12 de març es va presentar a l'estany d'Ivars i Vila-sana la maleta pedagògica que amb el nom Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius han elaborat, aquests darrers cursos, professorat del Grup de treball del Medi Natural de l'estany d'Ivars i Vila-sana constituït en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat de Zona del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Els objectius del grup de treball a l'hora de realitzar aquest material, parteixen  de la voluntat de crear i impulsar recursos didàctics innovadors que esdevinguin útils i facilitin eines al professorat a l'hora de transmetre coneixements a l'alumnat. Coneixements lligats a un objectiu genèric que comporti la sensibilització, estimació i aprenentatge d'una paisatge natural a la nostra comarca com és l'estany d'Ivars i Vila-sana i, de manera específica, a l'estudi de 15 aus que es poden trobar en aquest entorn.

En l'acte de presentació hi han participat el director territorial d'Ensenyament a Lleida, el president de la Diputació de Lleida, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i la directora del Centre de Recursos Pedagògics, acompanyats de les inspectores de zona i del professorat dels centres la comarca.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges