SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El dia 28 de juny al Centre Cultural de Mollerussa, es va realitzar la 8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell, on durant tot el matí es va parlar i compartir idees sobre L'escola que volem: reptes del segle XXI.
Aquest any s'ha revisat el format de la trobada, amb la intenció que la presentació i l'intercanvi es fes d'una forma més àgil i directa entre els assistents i el professorat que presentava les seves experiències. Així, després de la inauguració de la trobada, es va fer la projecció d'un audiovisual on, des de diferents punts de vista organitzatius o educatius, es mostraren unes pinzellades d'allò que es va poder trobar en la posterior Mostra d'experiències dels centres educatius de la comarca. En aquesta mostra els assistents van poder conversar directament amb el professorat que ha volgut compartir la seva bona feina durant la jornada. Finalment, es va cloure el matí amb la taula rodona-debat on els convidats van parlar sobre el tema de la trobada.
Podeu trobar totes les informacions detallades en el tríptic que us presentem en aquest enllaç. També el document amb resum i conclusions de les valoracions dels participants en aquest enllaç. Les fitxes amb el detall de cada experiència estan ja incloses en la wiki de Bones pràctiques educatives del Pla d'Urgell. També teniu els pòsters descriptius de cada una de les experiències a continuació.
L'escoleta és de tots. Anna Rodríguez i Sandra Monge. EB L'infant. MollerussaQuadblogging. Mar Fernández. Esc. Mossén Ton Clavé. Vila-sanaCàlcul i numeració al CI. Teresa Font. Esc. Arnau Berenguer. El Palau d'AnglesolaSetmana de l'amistat. Josefina Culleré. Esc. La Bassa. TorregrossaQ-FAS? Montse Díaz i Maribel Solé. Col. El Carme. MollerussaAdaptar per aprendre. Anna Arranz i Àngels Nabau. Esc. Mare de Déu de l'Horta. Ivars d'UrgellCuines del món. Roser Solé. Esc. Mestre Ignasi Peraire. MollerussaFem un curt. Marina Torà, Elisa Botargues, Elvira Espinet i Magda Baró. Esc. Joaquim Palacín. BellvísLa convivència, una xarxa comunitària. Esther Pintó, Joan Ferran i Conchita Cavero. Ins. Terres de Ponent. MollerussaMatemàtiques: integració de les tecnologies en el procés formatiu. Ramon M. Bergadà i Jaume Pedrós. Ins. Terres de Ponent. MollerussaEMMM: un nou repte. Equip directiu de l'EMMM. Esc. Municipal de Música. Mollerussa
Educació i noves tecnologies a la Formació Professional. Ernest Villaró. Ins. Mollerussa. Mollerussa

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges