SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

12 hores de lectura en veu alta!

La Marató “Llegim en veu alta” que va organitzar Mollerussa, Municipi Lector amb la col·laboració i el suport del Servei Educatiu del Pla d'Urgell el passat 10 de maig, en el marc del Saló del Llibre infantil i Juvenil de Catalunya, realitzat a Mollerussa entre l’1 i l’11 de maig de 2012 va aplegar  300 lectors i lectores de totes les escoles i instituts de Mollerussa i també s'hi van  sumar les escoles de El Palau d'Anglesola i Sidamon. a banda de particulars i persones de distintes institucions, també va llegir alumnat de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, el Centre de Formació d'Adults, el Centre Obert i els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística. També hi han participat el professorat i les AMPA dels centres educatius de la ciutat. En total, entre lectors i públic han passat per la Marató al voltant de 1200 persones. 

Gràcies a tots els lectors i totes les lectores, sense vosaltres la Marató no hagués estat possible!

Cal destacar també, que el XXVIII Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya va rebre la visita de prop de 10.000 persones durant els onze dies que ha estat obert.  

Si esteu interessats, a Vilaweb podeu llegir la notícia referent tant a la Marató de lectura com al Saló del Llibre.

L’organització d’aquest acte també es va fer ressò de la Marató de la pobresa que realitza TV3 el proper 27 de maig de 2012. És per això que hi va participar i col·laborar amb la pretensió de divulgar i recaptar diners amb motiu de poder cooperar amb el desenvolupament de projectes socials.

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges