SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

El bosc Màgic

El divendres 13 d'abril els nens i nenes de l'escola Les Arrels van visitar un bosc màgic, creat pels alumnes de 1r d'Educació Infantil de l'Institut Mollerussa. La iniciativa es desprèn del projecte del bosc que treballen durant el curs a l'escola Les Arrels.

L'aventura s'inicia quan els nens i nenes arriben i truquen a la porta. Una sèrie de follets i fades els reben i els conviden a passar. L'ambient és màgic i sembla ben bé que estiguem a dins d'un conte: hi ha bolets gegants, molts animals de colors i els habitants del bosc juguen i riuen sense parar.

Ens asseiem tots junts a esmorzar i en acabar compartim amb les fades i els follets els jocs més divertits del bosc màgic. Saltem com a conills fent curses de sacs, provem la punteria amb les nous, perseguim les fades, ens pintem els uns als altres, anem a buscar bolets i busquem figures màgiques. Per acabar, els follets i les fades ens ensenyen la seva dansa preferida,tots junts amb una rotllana que ocupa casi tot el bosc màgic. Quin fart de ballar que ens fem!

Ningú té ganes de marxar i per a que l'acomiadament no sigui tant trist, els habitants del bosc màgic acompanyem als nens i nenes de Les Arrels fins a la sortida del bosc. Estem tan agraïts per la visita que els hi hem regalat un petit record per a que no oblidin mai el bosc màgic.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges