SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Avelino Pi: fotografía de l'esport

Des del dia 29 de març al 15 d'abril es podrà visitar l’exposició Avelino Pi: fotografía de l'esport, al Centre Cultural de Mollerussa. La mostra està organitzada per la Fundació "La Caixa” i l’Ajuntament de Mollerussa. L’exposició mostra una retrospectiva de l'obra d'aquest fotograf català, des de les grans figures internacionals fins a rostres anònims dels aficionats, des del fútbol fins a la boxa, passant pels Jocs Olímpics. Hi haurà visites comentades de 9:30 a 13:30.

Amb l’objectiu que els escolars puguin visitar l’exposició es realitzarà una sessió de presentació de l’exposició per al professorat interessat  el 23 de març a les 17:30 hores a la sala d’exposicions del Centre Cultural (c/ Ferran Puig, 15 de Mollerussa). També podeu descarregar-vos els dossier educatiu.

En el cas de voler visitar l’exposició amb el vostre alumnat heu de confirmar la visita trucant al CRP 973 60 48 99 o bé enviant un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges