SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Què són els aliments ecològics?

De l'1 al 12 de novembre de 2010 estarà disponible per visitar l'exposició escolar Què són els aliments ecològics?, destinada a alumnat de cicle superior d'educació primària i ESO. Estarà ubicada a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, i en podeu fer les reserves al CRP del Pla d'Urgell, al telèfon 973 60 48 99. També disposeu de la guia didàctica.

Aquesta exposició vol ser un recurs atractiu i didàctic per a tots aquells centres educatius que estiguin treballant la producció agrària ecològica, ja sigui perquè disposen d'un hort escolar ecològic, perquè han introduït aliments ecològics al menú del seu menjador escolar o senzillament perquè tenen interès a treballar aquest tema.

 

La visita a l'exposició amb alumnat no està monitoritzada, així doncs, serà el mateix professorat que acompanyi el grup d'alumnes qui es farà responsable de la seva possible aplicació i transferència didàctic dels continguts exposats. Per poder treballar l'exposició us facilitem la guia completa d'exposició per al professorat.

L'exposició escolar itinerant Què són els aliments ecològics? és una de les actuacions desenvolupades en el marc del Pla d'Acció per a l'alimentació i l'agricultura ecològiques 2008-2012 del govern de la Generalitat de Catalunya i que pretén fomentar la producció i el consum d'aquest tipus d'aliments. Amb aquesta proposta la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, conjuntament amb el Departament d'Educació  i, més concretament aquest Servei Educatiu del Pla d'Urgell, us convida i posa a l'abast de l'alumnat de Cicle Superior de Primària i de l'ESO, i del professorat una informació bàsica sobre la producció ecològica dels aliments.

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges