SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Parlem de drogues

Des de l'Obra Social "La Caixa" s'impulsa el programa "Parlem de drogues", una iniciativa basada a proporcionar a joves, famílies, educadors i altres professionals recursos per afrontar la prevenció des d'una perspectiva científica, a través de diferents actuacions.

L'exposició "Parlem de drogues", que té com a objectiu proporcionar eines eficaces i informació actualitzada per desenvolupar una actitud crítica davant de les drogues i poder prendre decisions responsables. Aquesta exposició estarà a Mollerussa de 8 al 17 d'octubre, a l'ExpoCaixa instal·lada davant les Piscines Municipals.

A través de mòduls interactius i audiovisuals innovadors, descobrirem els efectes del consum de drogues sobre el cervell, la salut i el comportament, així com l'impacte que tenen en la societat.

També trobareu informació valuosa i complementària sobre el programa i les diferents actuacions que es duen a terme a la pàgina web www.parlemdedrogues.org, de l'Obra Social Fundació La Caixa.

També teniu a disposició material de treball en centre, amb guió de 3 unitats didàctiques (cervell, cos i comportament). També el podeu demanar en préstec al CRP. 

 

 

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges