SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Exposició "La Gent del Canal" 

El 14 de març de 2012 s'ha inaugurat la nova Exposició "La Gent del Canal" a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell

La mostra, que és caràcter permanent, s’ubica a la sala de les Columnes i consta d’imatges, algunes inèdites, que retraten qui va construir la infraestructura i com va ser possible, els usos de l’aigua i les persones responsables de l’impuls i el finançament del Canal d’Urgell. També s’hi poden veure vídeos amb entrevistes a gent del canal.

L’horari de visita és de dimarts a dissabte de 9.30h a 13.30h i de 15h a 17h, i els diumenge de 10h a 14h. 

 

Homenatge a Toulouse-Lautrec

L'exposició "Dissenyadors per a un mite: "Homenatge a Toulouse-Lautrec"  es realitzarà des del 21 de febrer fins al 20 de març de 2012 al Centre Cultural de Mollerussa i està organitzada per la Fundació "la Caixa" en col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa. Aquesta mostra es compon d'una selecció de 60 cartells que s'exhibeixen amb fotografies de Toulouse -Lautrec i es presenten al públic per primera vegada a l'Estat Espanyol on es poden observar cartells coloristes i animats seguint la línia del mestre. 

Llegiu-ne més...
 

La maquinària de la lectura

El Museu de Vestits de Paper (MVP)) presenta una exposició temporal, La maquinària de la lectura. La impremta a Lleida de Botel al segle XXI, realitzada conjuntament per l'IEI i el Servei d'Arts Gràfiques de la Diputació de Lleida. Ens presenta un recorregut per la història de Lleida, amb els principals canvis i les característiques més importants, des de la seva invenció per part de Gutenberg, a mitjans del segle XV, fins als nostres dies.

El MVP ofereix també un programa d'activitats paral·leles que la complementen, amb l'objectiu de poder aprofundir més en la seva temàtica. El programa està format per visites i tallers adreçats al públic en general i a les escoles. A totes les visites guiades hi haurà un taller de tipografia a càrrec de Dionís Gutiérrez, del Servei d'Arts Gràfiques de la Diputació de Lleida. Per fer les reserves cal telefonar al telèfon del MVP, 973 606210. Més informació a la web de l'Ajuntament de Mollerussa i a la web de la Diputació de Lleida (amb vídeos inclosos).

 

Què són els aliments ecològics?

De l'1 al 12 de novembre de 2010 estarà disponible per visitar l'exposició escolar Què són els aliments ecològics?, destinada a alumnat de cicle superior d'educació primària i ESO. Estarà ubicada a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, i en podeu fer les reserves al CRP del Pla d'Urgell, al telèfon 973 60 48 99. També disposeu de la guia didàctica.

Aquesta exposició vol ser un recurs atractiu i didàctic per a tots aquells centres educatius que estiguin treballant la producció agrària ecològica, ja sigui perquè disposen d'un hort escolar ecològic, perquè han introduït aliments ecològics al menú del seu menjador escolar o senzillament perquè tenen interès a treballar aquest tema.

Llegiu-ne més...
 

Parlem de drogues

Des de l'Obra Social "La Caixa" s'impulsa el programa "Parlem de drogues", una iniciativa basada a proporcionar a joves, famílies, educadors i altres professionals recursos per afrontar la prevenció des d'una perspectiva científica, a través de diferents actuacions.

L'exposició "Parlem de drogues", que té com a objectiu proporcionar eines eficaces i informació actualitzada per desenvolupar una actitud crítica davant de les drogues i poder prendre decisions responsables. Aquesta exposició estarà a Mollerussa de 8 al 17 d'octubre, a l'ExpoCaixa instal·lada davant les Piscines Municipals.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 2

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges