SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


PFZ del Pla d'Urgell. Gener 2018

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. Aquest curs les inscripcions dels segon torn seran del 9 al 19 de gener de 2018. Podeu consultar les adjudicacions a partir del 30 de gener.

Les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2017-2018 les trobareu en el següent enllaç, on des del 9 al 19 de gener podreu realitzar la incripció de les activitats planificades en aquest segon torn. Us afegim també el cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

INSCRIPCIÓ activitats del PFZ del Pla d'Urgell curs 2017-2018

 

Activitats de formació 2016-2017.  Oferta segon torn gener 2017

Per disposar de més informació de les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2016-2017, podeu consultar l'oferta de les activitats programades per aquest curs.

Inscripcions del segon torn del 9 al 19 de gener de 2017. Podeu consultar les adjudicacions de les activitats de formació a partir del 30 de gener de 2017.

Us afegim també cercador d'activitats de l'XTEC si voleu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 

Activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2016-2017

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats formatives i mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ del Pla d'Urgell. Aquest curs les inscripcions seran del 12 al 28 de setembre de 2016. Podeu consultar les assignacions a partir del 10 d'octubre.

Les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2016-2017 les trobareu en el següent enllaç, on des del 12 al 28 de setembre podreu realitzar la incripció de les mateixes. Us afegim també el cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 

Detecció de necessitats formatives 2017-2018. PFZ del Pla d'Urgell

El Departament d'Ensenyament ha establert un conjunt de línies de formació permanent que tenen com a objectiu actualitzar la qualificació professional, millorar les pràctiques educatives, especialment amb relació al projecte educatiu de cada centre, i millorar la gestió dels centres.

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació a nivell comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats formatives i mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ del Pla d'Urgell. Enguany el calendari establert és del 6 d'abril fins el 3 de maig de 2017.  Podeu trobar més informació en els següents enllaços:

1. Formació general del professorat 2. Modalitats i formats de la formació

En el següent enllaç teniu accès al formulari de sol·licitud: Formulari de sol·licitud de formació 2017-2018

 

 

Activitats  del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016

El Pla de Formació de Zona (PFZ) del Pla d'Urgell és la planificació comarcal de la formació permanent del professorat, la qual incorpora les activitats de formació en centre i altres activitats adreçades a tot el professorat de la comarca. El professorat hi participa a través del procés de detecció de necessitats formatives i  mitjançant la seva representació en la comissió del PFZ del Pla d'Urgell. Aquest curs les inscripcions seran del 10 al 27 de setembre de 2015.

Podeu realitzar la inscripció en el següent enllaç de les activitats del PFZ del Pla d'Urgell 2015-2016, us afegim també el  cercador d'activitats de l'XTEC i, en l'apartat comarques, podeu  afegir el nom del Pla d'Urgell o d'aquella comarca que vulgueu conèixer les activitats de formació que es realitza.

 


Pàgina 1 de 2

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges