SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Reflexions sobre el lideratge educatiu. Escola i família

Trobades pedagògiques. 25 anys d'educació i formació al servei dels centres del Pla d'Urgell

El dilluns 20 de novembre de 2017, a les 17.30h al Teatre l'Amistat de Mollerussa, es realitzarà la conferència que porta per títol "Reflexions sobre el lideratge educatiu. Escola i família" a càrrec de la Dra. Maria Jesús Comellas, professora emèrita de la UAB. La ponent pretén aportar reflexions envers quin és el nostre lideratge professional per col·laborar des de l'escola amb les famílies i l'entorn per educar els infants i joves que compartim.

Aprofitarem aquest acte  per recordar els 25 anys de la creació del CRP i l'EAP del Pla d'Urgell i presentarem la publicació realitzada amb motiu d'aquest aniversari. Aquesta publicació que hem anomenat "Trobades Pedagògiques. 25 anys d'educació i formació al servei dels centres del Pla d'Urgell" pretén recollir la trajectoria d'aquests anys en referència a actuacions de dinamització i sensibilització realitzades amb el professorat de la nostra comarca que ha permés desenvolupar i compartir el coneixement, la recerca i l'experiència educativa.

Us afegim l'enllaç del cartell.

 

L'escola nova que fem cada dia

Conferència emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell realitzada el passat 13 de desembre, a les 17.30 h a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell. Aquesta xerrada va  anar a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. La seva trajectoria professional l'ha dedicat al món de l'educació, ha estat implicat en la renovació pedagògica, les escoles de la pedagogia activa  i en la lluita per la igualtat social.

En  aquesta xerrada en Jaume Funes  va aportar reflexions al voltant de com repensar l'educació en mig de la complexitat, pensant cada dia en la infància i l'adolescència des de l'equitat. Us deixem l'enllaç a la seva presentació.

Llegiu-ne més...
 

Audiovisual de la Xa Trobada de bones pràctiques educatives al Pla d'Urgell

El dimarts 28 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, va tenir lloc la Xa Trobada de Bones Pràctiques Educatives del Pla d'Urgell, amb aproximadament uns 170 assistents vinculats al món de l'educació. De les 9 a les 14 hores, vam compartir experiències i bones pràctiques realitzades durant aquest curs en els centres de la nostra comarca. Us afegim l'audiovisual de la trobada. Podeu trobar la notícia al web de mollerussa.tv i terrioris.cat .

Llegiu-ne més...
 

Conferència: Aprenentatge servei. Innovació educativa al servei del canvi social. Salvador Simó

El pròxim dia 3 de maig de 2016, a les 17.30 h, a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, i en el marc del PFZ 2015-2016 del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, s'ha organitzat la conferència Aprenentatge servei. Innovació educativa al servei del canvi social. A càrrec de Salvador Simó i Algado, màster i doctor en Educació Inclusiva, MBA, Llicenciat en interpretació i Diplomat en Teràpia Ocupacional. Actualment és professor del Departament de ciències socials i del Benestar al Grau en Teràpia Ocupacional a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Podeu confirmar l'assistència, abans del 29 d'abril, trucant al CRP del Pla d'Urgell (973 604 899).

Us afegim el cartell de la conferència i l'enllaç al web de Salvador Simó on hi trobareu més informació.

Llegiu-ne més...
 

Conferència: Una altra escola és possible. Gino Ferri

El pròxim dia 1 de desembre de 2015, a les 17.30 h,  al Centre Cultural de Mollerussa, i en el marc del PFZ 2015-2016 del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, s'ha organitzat la conferència Una altra escola és possible. Reflexions per a la innovació de l'educació partint de la identitat de la infància. A càrrec de Gino Ferri, doctor en Ciències de l'Educació i mestre durant molts anys a les escoles de Reggio Emilia. Actualment és col·laborador del CIFE de la UVic-UCC, formador de mestres i assessor de centres. Podeu confirmar l'assistència, abans dels 26 de novembre, trucant al 973 604 899 del CRP.  Us afegim el cartell de la conferència i l'enllaç al CIFE de la UVic amb articles del Gino Ferri.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges