SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


La robòtica a l'aula

 

Taller a realitzar els propers dies 20 i 27 de febrer al SE del Pla d'Urgell de 17.30 a 19.30 h.

Aquesta activitat, emmarcada en el PFZ del Pla d'Urgell, pretén la introducció de la robòtica a l'aula a partir de recursos i eines educatives com els BeeBots i el WeDo 2.0 i EV3. Aquestes eines han de permetre treballar paral·lelament continguts de les diferents àrees d'aprenentatge així com motivar, engrescar i potenciar les competències bàsiques a l'aula, excepcionalment la computacional.

Us afegim el cartell i més informació en aquest enllaç.

 

Taller-Jornada "Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3)"

Dissabte, 7 de març de 2015 de les 9 a les 14 h. es va realitzar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa la jornada de formació Currículum i orientacions al primer cicle d'Educació Infantil (0-3), que emmarcada en el PFZ del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, pretenia com a objectiu prioritari donar a conèixer el currículum d'Educació Infantil per al cicle 0-3. Us afegim el programa i el cartell de la jornada.

Llegiu-ne més...
 

8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El dia 28 de juny al Centre Cultural de Mollerussa, es va realitzar la 8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell, on durant tot el matí es va parlar i compartir idees sobre L'escola que volem: reptes del segle XXI.
Aquest any s'ha revisat el format de la trobada, amb la intenció que la presentació i l'intercanvi es fes d'una forma més àgil i directa entre els assistents i el professorat que presentava les seves experiències. Així, després de la inauguració de la trobada, es va fer la projecció d'un audiovisual on, des de diferents punts de vista organitzatius o educatius, es mostraren unes pinzellades d'allò que es va poder trobar en la posterior Mostra d'experiències dels centres educatius de la comarca. En aquesta mostra els assistents van poder conversar directament amb el professorat que ha volgut compartir la seva bona feina durant la jornada. Finalment, es va cloure el matí amb la taula rodona-debat on els convidats van parlar sobre el tema de la trobada.
Podeu trobar totes les informacions detallades en el tríptic que us presentem en aquest enllaç. També el document amb resum i conclusions de les valoracions dels participants en aquest enllaç. Les fitxes amb el detall de cada experiència estan ja incloses en la wiki de Bones pràctiques educatives del Pla d'Urgell. També teniu els pòsters descriptius de cada una de les experiències a continuació.
Llegiu-ne més...
 

8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell

El dia 28 de juny al Centre Cultural de Mollerussa, es va realitzar la 8a Trobada de Bones Pràctiques Educatives al Pla d'Urgell, on durant tot el matí es va parlar i compartir idees sobre L'escola que volem: reptes del segle XXI.
Aquest any s'ha revisat el format de la trobada, amb la intenció que la presentació i l'intercanvi es fes d'una forma més àgil i directa entre els assistents i el professorat que presentava les seves experiències. Així, després de la inauguració de la trobada, es va fer la projecció d'un audiovisual on, des de diferents punts de vista organitzatius o educatius, es mostraren unes pinzellades d'allò que es va poder trobar en la posterior Mostra d'experiències dels centres educatius de la comarca. En aquesta mostra els assistents van poder conversar directament amb el professorat que ha volgut compartir la seva bona feina durant la jornada. Finalment, es va cloure el matí amb la taula rodona-debat on els convidats van parlar sobre el tema de la trobada.
Podeu trobar totes les informacions detallades en el tríptic que us presentem en aquest enllaç. Les fitxes amb el detall de cada experiència estan ja incloses en la wiki de Bones pràctiques educatives del Pla d'Urgell.
Llegiu-ne més...
 

Trobada esportiva a Mollerussa

Prop de 400 alumnes de primària i secundària de la comarca del Pla d'Urgell van participar el dia 13 d'abril en una trobada esportiva organitzada com a cloenda del seminari d'Educació Física emmarcat dins el Pla de Formació de Zona del Pla d'Urgell, i amb la participació del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, l'Ajuntament de Mollerussa i els Serveis Territorials d'Esports a Lleida. El alumnes participaren al llarg de tot l'horari escolar en una desena d'activitats que incloïen bàdminton, atletisme, malabars, bitlles catalanes, hoquei, tennis, aeròbic, touch-rugbi, karate i korfball. Totes les activitats es varen dur a terme en les instal·lacions esportives municipals de Mollerussa. 

 


Pàgina 1 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges