SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


III Marató "Llegim en veu alta"

En el marc de Mollerussa, Municipi Lector, s'organitzarà la tercera marató Llegim en veu alta que es realitzarà el proper dia 23 de maig de les 9 a les 21 hores a la plaça Major de Mollerussa. Esperem poder gaudir i compartir, durant tot el dia, lectures llegides en veu alta per l'alumnat, professorat, mares i pares dels centres educatius i per totes les persones que vulguin col·laborar i participar en aquesta activitat. Enguany la proposta de lectura que podeu escollir lliurement ha d'estar relacionada amb la temàtica del Tricentenari de 1714.
Us esperem!
Llegiu-ne més...
 

II Marató "Llegim en veu alta"

En el marc de Mollerussa, Municipi Lector, s'ha organitzat la segona marató Llegim en veu alta que es realitzarà el proper dia 23 d'abril a partir de les 9 del matí. Aquesta actuació s'incorpora, un any més, en el programa del XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya previst de realitzar a Mollerussa entre el 23 d'abril i el 3 de maig de 2013. Esperem poder gaudir i compartir, durant tot el dia, lectures llegides en veu alta per l'alumnat, professorat, mares i pares dels centres educatius i per totes les persones que vulguin col·laborar i participar en aquesta activitat. Us esperem!
Llegiu-ne més...
 

FEM FILLS LECTORS

Jornades FEM FILLS LECTORS de Mollerussa, Municipi Lector

Des de Mollerussa, Municipi Lector s'han organitzat les jornades Fem fills lectors que vol apropar a famílies i docents eines, pautes i estratègies per motivar la lectura en infants i joves. 
Es realitzaran tres conferències a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila (c/Ferran Puig, 15 ) de Mollerussa a les 19.30 h. La primera, Lectura i família,  serà el 7 de març anirà a càrrec de David Jorba que parlarà d'intel·ligència emocional i eines en l'àmbit familiar. El 14 de març tindrà lloc la segona que amb el títol Ens expliquem a nosaltres quan expliquem contes? el Pep Duran, ens donarà les claus per escollir els millors contes per cadascú. I, el 21 de març en Jaume Centelles, mestre d'educació infantil, amb Els ocells tenen ales, els infants tenen llibres donarà trucs per estimular el gust per la lectura.

 

12 hores de lectura en veu alta!

La Marató “Llegim en veu alta” que va organitzar Mollerussa, Municipi Lector amb la col·laboració i el suport del Servei Educatiu del Pla d'Urgell el passat 10 de maig, en el marc del Saló del Llibre infantil i Juvenil de Catalunya, realitzat a Mollerussa entre l’1 i l’11 de maig de 2012 va aplegar  300 lectors i lectores de totes les escoles i instituts de Mollerussa i també s'hi van  sumar les escoles de El Palau d'Anglesola i Sidamon. a banda de particulars i persones de distintes institucions, també va llegir alumnat de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, el Centre de Formació d'Adults, el Centre Obert i els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística. També hi han participat el professorat i les AMPA dels centres educatius de la ciutat. En total, entre lectors i públic han passat per la Marató al voltant de 1200 persones. 

Gràcies a tots els lectors i totes les lectores, sense vosaltres la Marató no hagués estat possible!

Llegiu-ne més...
 

Jornada de municipis lectors

El dissabte 17 de desembre de 2011 es realitza la Jornada de municipis lectors, on Mollerussa hi participa amb la presentació de l'experiència Municipi lector: els centres recomanem llibres a Qbic TV, a càrrec del Col·legi La Salle i l'Escola Mestre Ignasi Peraire, amb el suport i la col·laboració del CRP del Pla d'Urgell. La jornada serà a la Sala de Juntes del Gremi d'Editors de Catalunya, al carrer València, 279 de Barcelona. S'iniciarà la jornada amb la conferència Imatges que expliquen històries (Xerrada-joc sobre els àlbums sense mots), amb Emma Bosch, professora de Didàctica de l'Educació Visual i Plàstica de la Universitat de Barcelona.

 


Pàgina 1 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges