SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


"Una carretada de contes" Teatre per infants 2018

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell per aquest curs 2017-2018, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Entre el gener i febrer d'enguany es representarà l'obra de teatre "Una carretada de contes" que comptarà amb la participació d'un total de 2050 alumnes de totes les escoles de la comarca. Representada per la companyia La Guilla Teatre farà un total de 21 representacions. Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats prèvies i posteriors a l'espectacle.

 

21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018

Un curs més, us presentem la 21a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2017-2018, organitzades pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir propostes educatives que complementin les activitats curriculars de l'alumnat dels vostres centres.

Us afegim el programa on hi trobareu  la relació de les 29 activitats programades amb les informacions detallades i mes significatives a considerar. En el díptic hi consta el resum de les informacions de les activitats d'aquesta 21a edició. Disposeu també del full d'inscripció que cal omplir i retornar al CRP fins l'11 d'octubre de 2017.

Llegiu-ne més...
 

La ràdio a l'aula amb " Sardanes al Pla"

El programa de ràdio "Sardanes al Pla", dirigit i editat per l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, és un espai informatiu que vol apropar el món sardanista i cultural a les nostres comarques i que s'emet cada divendres de 21 a 22 h a Ràdio Ponent de Mollerussa, al 106.8 FM. El programa i els professionals que el fan possible volen obrir a la participació de l'alumnat de la comarca de primària i secundària un apartat dins del seu programa que apropi la ràdio a l'escola.

Aquesta actuació està emmarcada dins de les activitats de dinàmica educativa comarcal, i enguany hi participen l'Escola Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, l'Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa i el Centre de Formació d'Adults de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

XI Premi de poesia i d'il·lustració  «El Sol del Pla»

El 13 de maig de 2017 es va celebrar el lliurament dels premis del XI Premi de poesia i d'il·lustració de poesia El sol del Pla, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquest premi es troba en el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal, realitzat pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. En aquesta onzena edició el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha rebut un total de 657 treballs del premi de poesia i il·lustració "El sol del Pla". Les obres presentades han estat 284 poemes i 373 il·lustracions que s'han realitzat  entre els alumnes de tots els centres educatius de la comarca.

Volem felicitar i agrair la participació de tots els centres de la comarca, del seu professorat i alumnat, que un any més han fet possible l'edició d'aquest premi.

 

VIII Cantem. EL PETIT PRÍNCEP

El diumenge 2 d'abril es va celebrar la vuitena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra El Petit Príncep, amb el text de Jordi Enjuanes i la música de Ricard Gimeno. Es va realitzar al Pavelló esportiu de Miralcamp. Us adjuntem el programa i el cartell.

Us afegim notícies publicades de l'àmbit local i comarcal. Territoris.cat i Mollerussa TV

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 19

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges