SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font


Catalunya Ràdio fa 30 anys. I tu què en saps?

Aquest 2013, Catalunya Ràdio fa 30 anys que va començar les seves emissions. Per compartir aquests 30 anys d'experiències amb els nois i noies de Catalunya, s'han acostat a diverses escoles del país per explicar-los que fan i com ho fan. El periodista Lluís Urpí  ha estat l'encarregat de fer aquestes xerrades als centres. I, perquè l'alumnat s'apropi al mitjà i faci ràdio, han gravat les seves veus explicant que és el que més els agrada i el que no. A la nostra comarca hi han participat els alumnes de 6è de primària de l'Escola Pompeu Fabra i del Col·legi El Carme de Mollerussa. Podeu trobar les seves opinions en el següent podcast a partir del minut 4:01.

 

Millor treball de recerca de Catalunya

Xavier Pons alumne de La Salle de Mollerussa ha estat guardonat amb el premi de l'Escola  Superior de Comerç Internacional (ESCI) que ha reconegut aquest treball de recerca com el millor de Catalunya en l'àmbit del comerç exterior. L'alumne ha  desenvolupat un treball sobre la gestió del procés d'internacionalització en el sector de la maquinària agrícola, que va estar tutelat  per la professora Elvira Vilamajó. Trobareu més informació en aquest enllaç de territoris.cat

 

 

II SETMANA VERDA a l'Escola Francesc Arenes de Golmés

Durant la setmana del 18 al 22 de març de 2013 l'Escola Francesc Arenes ha celebrat la segona SETMANA VERDA que ja van iniciar el curs passat amb  tant d' èxit com enguany. Aquesta setmana s'emmarca dins del Programa d'Escoles Verdes, ambdós totalment relacionats amb el món de l'hort, el medi ambient, l'alimentació  i el reciclatge. Han realitzat moltes activitats i molt interessants com per exemple tallers de cuina, d'esmorzars saludables, d'elaboració de mones, de reciclatge, de costura, d'art, i també diverses xerrades, sortides i jocs cooperatius,  populars i tradicionals. Per saber-ne més podeu visitar el seu bloc a http://blocs.xtec.cat/hortgolmes/2011/03/09/lhort/

 

Centres del Pla d'Urgell exposen projectes d'emprenedoria en la 1a Jornada d'Emprenedoria de Catalunya.

Les escoles L'Estel de Castellnou de Seana i Mossèn Ton Clavé de Vila-sana de la  ZER Vent Serè i el Col·legi La Salle de Mollerussa, van participar en l'àmbit expositiu que es va organitzar en el marc de la 1a Jornada d'Emprenedoria a Catalunya, celebrada el passat 1 de març al Paranimf de la Universitat de Cervera.

Llegiu-ne més...
 

Defensem l'escola en català

Somescola.cat, conjuntament amb altres entitats, convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts, per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. La concentració, a Mollerussa amb el lema: “Defensem l'escola en català. No acatem!, serà a les 7 de la tarda a la plaça de l'Ajuntament de Mollerussa.

Així mateix, Somescola.cat insta tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català” .

 

 


Pàgina 1 de 3

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges