SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Allò més nou que tenim, llistat cronològicament.

Enric Granados i Campiña, nascut a Lleida el 27 de juliol de 1867 , va ser un compositor i pianista català, creador, junt amb Isaac Albeniz, de l'escola catalana moderna de piano.

L’any 2016 es compleixen cent anys de la seva mort i l’any 2017 es compleixen cent cinquanta anys del seu naixement.

Des dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida s'ha volgut contribuir a aquesta celebració organitzant el Certamen de Treballs Escolars: Granados, un músic universal i un recull de recursos didàctics destinats al professorat, per tal de facilitar i promocionar alhora la realització d'activitats escolars amb l'objectiu de donar a conèixer i difondre el músic lleidatà i la seva obra.

Llegiu-ne més...
 

Exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell (1988-2013)". Proposta didàctica

L'exposició "25 anys de la comarca del Pla d'Urgell" es realitza per commemorar els 25 anys de creació del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Editada i promoguda pel patronat de Turisme i el mateix Consell Comarcal, és un recull en imatges de vivències, veus i sentiments, testimoni de l'empenta dels homes i dones dels pobles regats pel canal d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Projecte comú de lectura "Alícía al país de les meravelles"

Us presentem el lot de llibres de les lectures recomanades pel projecte comú de lectura "Alícia al país de les meravelles" que podeu sol·licitar en préstec al CRP del Pla d'Urgell. Amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa disposem de les lectures recomanades del primer itinerari que el formem llibres relacionats amb la temàtica de com passar del món real al món imaginari i d'un segon itinerari a l'entorn dels jocs, curses i diversions.

Llegiu-ne més...
 

Commemoració del Tricentenari 1714-2014

El 300 aniversari de l'11 de setembre de 1714 és un bon punt de referència a Catalunya per reivindicar i exercir la llibertat en totes les seves expressions. Des del Departament d'Ensenyament es vol aprofitar l'esdeveniment per presentar una sèrie de recursos i propostes educatives que ajudin a conèixer el llegat d'una societat molt viva, comprendre el significat d'una desfeta i afavorir la reflexió sobre el nostre futur. Al mateix temps es convida a tots els centres que hagin dut a terme activitats a donar-les a conèixer i poder fer-ne difusió. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

 

Inscripció als Camps d'Aprenentatge

Els camps d'aprenentatge (CdA) són serveis educatius del Departament d'Ensenyament que ofereixen al professorat i als centres docents la possibilitat de desenvolupar projectes de treball per a l'estudi i l'experimentació en un medi singular de Catalunya.

Entre el 15 i el 31 de maig és el moment de realitzar la inscripció. En aquest enllaç trobaràs tota a informació.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 7

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges