SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Conferència  inaugural curs formatiu 2012-2013

El passat 25 d'octubre a la sala d'actes 'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, la Sra. M. Carme Saumell  Mir realitzà la conferència " El projecte Escolta'm: tutoria, comunicació, resiliència i vinculació a l'aula" que va servir per a la inauguració del curs formatiu del Servei Educatiu del Pla d'Urgell 2012-2013.

El projecte Escolta'm es justifica des de la convicció que “els nostres alumnes necessiten sentir-se segurs, i treballar en un marc de confiança i responsabilitat mútua. Que, aquestes condicions són òptimes per gaudir de l’aprenentatge, pel que fa els alumnes i impartir bones classes per part dels docents.

Llegiu-ne més...
 

 

Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2103

 

Deixem al vostre abast la publicació de les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal per aquest curs 2012-2013. Hi trobareu tres documents. El primer és el tríptic , imprimible a mida DIN A4 a doble cara, on hi ha la descripció de cada una de les activitats. El segon, la butlleta d'inscripció que cada centre haurà de retornar al CRP omplert i signat. El termini s'acaba el 21 de setembre de 2012.  I finalment trobareu en  el dossier tots els detalls de cada una de les activitats, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

 


Pàgina 16 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges