SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Jornada d'EMPRENEDORIA a Catalunya

El proper dia 1 de març de 2013 tindrà lloc a Cervera la primera Jornada d’Emprenedoria a Catalunya, que s’inclou dins el projecte “Catalunya, escola d’emprenedors”. Es desenvoluparà a les instal·lacions de la Universitat, a la seu Paranimf (Pça Universitat, 1). La inscripció de docents es pot fer fins al dia 28 de febrer. Podeu veure el programa complet previst. Trobareu tota la informació al bloc del SE de la Segarra.

 

Taller TAC: Utilització del moodle com a eina d'aula

Els tallers d'actualització metodològica i didàctica de caire interdisciplinar amb l'ús de les TAC a l'aula, tenen com a objectiu la millora en l'eficàcia de la pràctica docent i l'augment de la competència digital del professorat de la zona. En aquesta ocasió el  taller pretén apropar la utilització del moodle com una eina eficaç per realitzar activitats a l'aula. Anirà a càrrec del professor Jordi Puigvert i es realitzarà el proper 19 de febrer a les 17.30 h. al CRP del Pla d'Urgell.

 

Experiments Al·lucinants

El Departament de Ciència i Tecnologia de l'IEI i el SE del Pla d'Urgell col·laboren en la 17a Setmana de la Ciència 2012 amb la realització de tres conferències que sota el títol "Experiments al·lucinants" realitzarà el professor Josep Corominas Viñas. Aquesta activitat  pretén acostar la ciència als joves de manera divertida i alhora rigorosa. Les conferències, adreçades a alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat,  es realitzaran durant el matí del proper dia 20 de novembre a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa.

 

RACC Educa. Programa educatiu en línia

RACC Educa és un entorn virtual per entendre quins són els aspectes més importants de la mobilitat. Videojoc educatiu que s'estructura en tres escenaris adaptats a estudiants de cicle mitjà i superior de primària i d'ESO.

Amb aquesta iniciativa RACC vol continuar la tasca en l'educació per a la mobilitat recolzada en els valors i en l'aprenentatge d'hàbits de civisme i convivència, envers la mobilitat i el medi ambient.

Per més informació visita el web: www.racceduca.cat

 

 

Conferència  inaugural curs formatiu 2012-2013

El passat 25 d'octubre a la sala d'actes 'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, la Sra. M. Carme Saumell  Mir realitzà la conferència " El projecte Escolta'm: tutoria, comunicació, resiliència i vinculació a l'aula" que va servir per a la inauguració del curs formatiu del Servei Educatiu del Pla d'Urgell 2012-2013.

El projecte Escolta'm es justifica des de la convicció que “els nostres alumnes necessiten sentir-se segurs, i treballar en un marc de confiança i responsabilitat mútua. Que, aquestes condicions són òptimes per gaudir de l’aprenentatge, pel que fa els alumnes i impartir bones classes per part dels docents.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 15 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5