SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Centres del Pla d'Urgell exposen projectes d'emprenedoria en la 1a Jornada d'Emprenedoria de Catalunya.

Les escoles L'Estel de Castellnou de Seana i Mossèn Ton Clavé de Vila-sana de la  ZER Vent Serè i el Col·legi La Salle de Mollerussa, van participar en l'àmbit expositiu que es va organitzar en el marc de la 1a Jornada d'Emprenedoria a Catalunya, celebrada el passat 1 de març al Paranimf de la Universitat de Cervera.

Llegiu-ne més...
 

FEM FILLS LECTORS

Jornades FEM FILLS LECTORS de Mollerussa, Municipi Lector

Des de Mollerussa, Municipi Lector s'han organitzat les jornades Fem fills lectors que vol apropar a famílies i docents eines, pautes i estratègies per motivar la lectura en infants i joves. 
Es realitzaran tres conferències a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila (c/Ferran Puig, 15 ) de Mollerussa a les 19.30 h. La primera, Lectura i família,  serà el 7 de març anirà a càrrec de David Jorba que parlarà d'intel·ligència emocional i eines en l'àmbit familiar. El 14 de març tindrà lloc la segona que amb el títol Ens expliquem a nosaltres quan expliquem contes? el Pep Duran, ens donarà les claus per escollir els millors contes per cadascú. I, el 21 de març en Jaume Centelles, mestre d'educació infantil, amb Els ocells tenen ales, els infants tenen llibres donarà trucs per estimular el gust per la lectura.

 

Taller TAC: Utilització del moodle com a eina d'aula

Els tallers d'actualització metodològica i didàctica de caire interdisciplinar amb l'ús de les TAC a l'aula, tenen com a objectiu la millora en l'eficàcia de la pràctica docent i l'augment de la competència digital del professorat de la zona. En aquesta ocasió el  taller pretén apropar la utilització del moodle com una eina eficaç per realitzar activitats a l'aula. Anirà a càrrec del professor Jordi Puigvert i es realitzarà el proper 19 de febrer a les 17.30 h. al CRP del Pla d'Urgell.

 

Jornada d'EMPRENEDORIA a Catalunya

El proper dia 1 de març de 2013 tindrà lloc a Cervera la primera Jornada d’Emprenedoria a Catalunya, que s’inclou dins el projecte “Catalunya, escola d’emprenedors”. Es desenvoluparà a les instal·lacions de la Universitat, a la seu Paranimf (Pça Universitat, 1). La inscripció de docents es pot fer fins al dia 28 de febrer. Podeu veure el programa complet previst. Trobareu tota la informació al bloc del SE de la Segarra.

 

RACC Educa. Programa educatiu en línia

RACC Educa és un entorn virtual per entendre quins són els aspectes més importants de la mobilitat. Videojoc educatiu que s'estructura en tres escenaris adaptats a estudiants de cicle mitjà i superior de primària i d'ESO.

Amb aquesta iniciativa RACC vol continuar la tasca en l'educació per a la mobilitat recolzada en els valors i en l'aprenentatge d'hàbits de civisme i convivència, envers la mobilitat i el medi ambient.

Per més informació visita el web: www.racceduca.cat

 

 


Pàgina 15 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges