SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

VII Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell

El dimarts 9 d'abril, a les 10.30 hores, es va celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la VII Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on van participar alumnat de segon d'ESO de l'Institut Terres de Ponent i del Col·legi La Salle de Mollerussa. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la "Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2012-2013" i organitzada conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Presentació de la proposta didàctica "Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius"

El passat 12 de març es va presentar a l'estany d'Ivars i Vila-sana la maleta pedagògica que amb el nom Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius han elaborat, aquests darrers cursos, professorat del Grup de treball del Medi Natural de l'estany d'Ivars i Vila-sana constituït en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat de Zona del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Els objectius del grup de treball a l'hora de realitzar aquest material, parteixen  de la voluntat de crear i impulsar recursos didàctics innovadors que esdevinguin útils i facilitin eines al professorat a l'hora de transmetre coneixements a l'alumnat. Coneixements lligats a un objectiu genèric que comporti la sensibilització, estimació i aprenentatge d'una paisatge natural a la nostra comarca com és l'estany d'Ivars i Vila-sana i, de manera específica, a l'estudi de 15 aus que es poden trobar en aquest entorn.

En l'acte de presentació hi han participat el director territorial d'Ensenyament a Lleida, el president de la Diputació de Lleida, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i la directora del Centre de Recursos Pedagògics, acompanyats de les inspectores de zona i del professorat dels centres la comarca.

 

Centres del Pla d'Urgell exposen projectes d'emprenedoria en la 1a Jornada d'Emprenedoria de Catalunya.

Les escoles L'Estel de Castellnou de Seana i Mossèn Ton Clavé de Vila-sana de la  ZER Vent Serè i el Col·legi La Salle de Mollerussa, van participar en l'àmbit expositiu que es va organitzar en el marc de la 1a Jornada d'Emprenedoria a Catalunya, celebrada el passat 1 de març al Paranimf de la Universitat de Cervera.

Llegiu-ne més...
 

VIII Premi d'I·llustració de poesia El Sol del Pla

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2013, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el VIII Premi d'Il·lustració de poesia El Sol del Pla.
El lliurament dels premis es farà en un acte públic que tindrà lloc el 13 d’abril de 2013 a la sala d’actes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Us afegim l'enllaç  on disposeu de les Bases del VIII Premi d'Il·lustració.

 

FEM FILLS LECTORS

Jornades FEM FILLS LECTORS de Mollerussa, Municipi Lector

Des de Mollerussa, Municipi Lector s'han organitzat les jornades Fem fills lectors que vol apropar a famílies i docents eines, pautes i estratègies per motivar la lectura en infants i joves. 
Es realitzaran tres conferències a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila (c/Ferran Puig, 15 ) de Mollerussa a les 19.30 h. La primera, Lectura i família,  serà el 7 de març anirà a càrrec de David Jorba que parlarà d'intel·ligència emocional i eines en l'àmbit familiar. El 14 de març tindrà lloc la segona que amb el títol Ens expliquem a nosaltres quan expliquem contes? el Pep Duran, ens donarà les claus per escollir els millors contes per cadascú. I, el 21 de març en Jaume Centelles, mestre d'educació infantil, amb Els ocells tenen ales, els infants tenen llibres donarà trucs per estimular el gust per la lectura.

 


Pàgina 14 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5