SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Cantem 2013. Un viatge de somni

El diumenge 5 de maig se celebrarà la quarta edició de l'activitat Cantem, amb l'obra Un viatge de somni, amb el text d'Anna Gumí i la música de Carles Gumí. Serà a les 12.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

II Marató "Llegim en veu alta"

En el marc de Mollerussa, Municipi Lector, s'ha organitzat la segona marató Llegim en veu alta que es realitzarà el proper dia 23 d'abril a partir de les 9 del matí. Aquesta actuació s'incorpora, un any més, en el programa del XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya previst de realitzar a Mollerussa entre el 23 d'abril i el 3 de maig de 2013. Esperem poder gaudir i compartir, durant tot el dia, lectures llegides en veu alta per l'alumnat, professorat, mares i pares dels centres educatius i per totes les persones que vulguin col·laborar i participar en aquesta activitat. Us esperem!
Llegiu-ne més...
 

Presentació de la proposta didàctica "Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius"

El passat 12 de març es va presentar a l'estany d'Ivars i Vila-sana la maleta pedagògica que amb el nom Aus de l'estany d'Ivars i Vila-sana. Materials i recursos educatius han elaborat, aquests darrers cursos, professorat del Grup de treball del Medi Natural de l'estany d'Ivars i Vila-sana constituït en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat de Zona del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Els objectius del grup de treball a l'hora de realitzar aquest material, parteixen  de la voluntat de crear i impulsar recursos didàctics innovadors que esdevinguin útils i facilitin eines al professorat a l'hora de transmetre coneixements a l'alumnat. Coneixements lligats a un objectiu genèric que comporti la sensibilització, estimació i aprenentatge d'una paisatge natural a la nostra comarca com és l'estany d'Ivars i Vila-sana i, de manera específica, a l'estudi de 15 aus que es poden trobar en aquest entorn.

En l'acte de presentació hi han participat el director territorial d'Ensenyament a Lleida, el president de la Diputació de Lleida, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i la directora del Centre de Recursos Pedagògics, acompanyats de les inspectores de zona i del professorat dels centres la comarca.

 

VII Gimcana Lingüística del Pla d'Urgell

El dimarts 9 d'abril, a les 10.30 hores, es va celebrarà al teatre L'Amistat de Mollerussa la  final de la VII Gimcana lingüística del Pla d'Urgell, on van participar alumnat de segon d'ESO de l'Institut Terres de Ponent i del Col·legi La Salle de Mollerussa. Aquesta activitat lúdica i didàctica té per objectiu fomentar el treball col·laboratiu i potenciar el sentiment de pertinença al Pla d'Urgell, i alhora apropar la riquesa del patrimoni lingüístic de la nostra comarca a aquest alumnat. Aquesta activitat està emmarcada en la "Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2012-2013" i organitzada conjuntament pel Consorci per la  Normalització Lingüística, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell  i el Servei Educatiu  del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

VIII Premi d'I·llustració de poesia El Sol del Pla

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2012-2013, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell han convocat per aquest curs el VIII Premi d'Il·lustració de poesia El Sol del Pla.
El lliurament dels premis es farà en un acte públic que tindrà lloc el 13 d’abril de 2013 a la sala d’actes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Us afegim l'enllaç  on disposeu de les Bases del VIII Premi d'Il·lustració.

 


Pàgina 14 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges