SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Millorar la lectura: una necessitat, urgent

Com a cloenda del curs formatiu 2012-2013, s'ha previst la realització de la conferència  Millorar la lectura: una necessitat, urgent a càrrec d'Enric Queralt el proper 13 de juny a les 17 hores a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

XIII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 31 de maig a les 13 hores es va realitzar el lliurament dels premis del XIII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 7 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2012-2013. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

First English Day Pla d'Urgell

Des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa i dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista organitza pel proper dia 10 de maig de 2013 el primer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que han dissenyat i treballat les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, s'han confeccionat un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès.

Llegiu-ne més...
 

Semifinal del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Els lectors i lectores semifinalistes  del "IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta" dels centres educatius de les terres de Lleida s'enfilaran a l'escenari del Teatre l'Amistat de Mollerussa el proper dia 16 de maig a les 10.30 h. per lluir la seva feina. Aquest certamen s'organitza des del Departament d'Ensenyament, a través dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida,  i Enciclopèdia Catalana. Podeu trobar més informació en aquest dossier informatiu.

 

Contes que sonen

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013, s'ha programat l'espectacle musical Contes que sonen creat, dirigit i interpretat per Marta Albir i Carles Bertrand del grup Toc de Retruc, que d'una manera amena i fresca van alternant la narració, la música i la participació dels infants. Actuació adreçada a l'alumnat d'educació infantil i cicle inicial de primària dels centres educatius del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 13 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges