SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Catalunya Ràdio fa 30 anys. I tu què en saps?

Aquest 2013, Catalunya Ràdio fa 30 anys que va començar les seves emissions. Per compartir aquests 30 anys d'experiències amb els nois i noies de Catalunya, s'han acostat a diverses escoles del país per explicar-los que fan i com ho fan. El periodista Lluís Urpí  ha estat l'encarregat de fer aquestes xerrades als centres. I, perquè l'alumnat s'apropi al mitjà i faci ràdio, han gravat les seves veus explicant que és el que més els agrada i el que no. A la nostra comarca hi han participat els alumnes de 6è de primària de l'Escola Pompeu Fabra i del Col·legi El Carme de Mollerussa. Podeu trobar les seves opinions en el següent podcast a partir del minut 4:01.

 

Millorar la lectura: una necessitat, urgent

Com a cloenda del curs formatiu 2012-2013, s'ha previst la realització de la conferència  Millorar la lectura: una necessitat, urgent a càrrec d'Enric Queralt el proper 13 de juny a les 17 hores a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Semifinal del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Els lectors i lectores semifinalistes  del "IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta" dels centres educatius de les terres de Lleida s'enfilaran a l'escenari del Teatre l'Amistat de Mollerussa el proper dia 16 de maig a les 10.30 h. per lluir la seva feina. Aquest certamen s'organitza des del Departament d'Ensenyament, a través dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida,  i Enciclopèdia Catalana. Podeu trobar més informació en aquest dossier informatiu.

 

XIII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 31 de maig a les 13 hores es va realitzar el lliurament dels premis del XIII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 7 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2012-2013. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

First English Day Pla d'Urgell

Des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa i dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista organitza pel proper dia 10 de maig de 2013 el primer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que han dissenyat i treballat les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, s'han confeccionat un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 13 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges