SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Semifinal del IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Els lectors i lectores semifinalistes  del "IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta" dels centres educatius de les terres de Lleida s'enfilaran a l'escenari del Teatre l'Amistat de Mollerussa el proper dia 16 de maig a les 10.30 h. per lluir la seva feina. Aquest certamen s'organitza des del Departament d'Ensenyament, a través dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida,  i Enciclopèdia Catalana. Podeu trobar més informació en aquest dossier informatiu.

 

First English Day Pla d'Urgell

Des del Seminari de Coordinació de l'Àrea de Llengua Anglesa i dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del SE del Pla d'Urgell, el professorat especialista organitza pel proper dia 10 de maig de 2013 el primer English Day al Pla d'Urgell al Complex Esportiu Municipal de Mollerussa. A partir de les activitats que han dissenyat i treballat les mestres en el seminari i a les aules durant el curs escolar, s'han confeccionat un seguit de tallers per tal de què l'alumnat en aquesta diada pugui gaudir i compartir diverses activitats on la llengua vehicular sigui l'anglès.

Llegiu-ne més...
 

Cantem 2013. Un viatge de somni

El diumenge 5 de maig se celebrarà la quarta edició de l'activitat Cantem, amb l'obra Un viatge de somni, amb el text d'Anna Gumí i la música de Carles Gumí. Serà a les 12.30 h al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Llegiu-ne més...
 

Contes que sonen

En el marc de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013, s'ha programat l'espectacle musical Contes que sonen creat, dirigit i interpretat per Marta Albir i Carles Bertrand del grup Toc de Retruc, que d'una manera amena i fresca van alternant la narració, la música i la participació dels infants. Actuació adreçada a l'alumnat d'educació infantil i cicle inicial de primària dels centres educatius del Pla d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

II Marató "Llegim en veu alta"

En el marc de Mollerussa, Municipi Lector, s'ha organitzat la segona marató Llegim en veu alta que es realitzarà el proper dia 23 d'abril a partir de les 9 del matí. Aquesta actuació s'incorpora, un any més, en el programa del XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya previst de realitzar a Mollerussa entre el 23 d'abril i el 3 de maig de 2013. Esperem poder gaudir i compartir, durant tot el dia, lectures llegides en veu alta per l'alumnat, professorat, mares i pares dels centres educatius i per totes les persones que vulguin col·laborar i participar en aquesta activitat. Us esperem!
Llegiu-ne més...
 


Pàgina 13 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5