SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Projecte comú de lectura "Alícía al país de les meravelles"

Us presentem el lot de llibres de les lectures recomanades pel projecte comú de lectura "Alícia al país de les meravelles" que podeu sol·licitar en préstec al CRP del Pla d'Urgell. Amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa disposem de les lectures recomanades del primer itinerari que el formem llibres relacionats amb la temàtica de com passar del món real al món imaginari i d'un segon itinerari a l'entorn dels jocs, curses i diversions.

Llegiu-ne més...
 

Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell 2013-2014

Com cada any a l'inici d'un nou curs us presentem  les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal 2013-2014 organitzades pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell, amb la voluntat d'oferir als centres una oferta educativa que complementi les activitats curriculars del vostre alumnat. En el dossier hi trobareu tots els detalls de les 21 activitats relacionades per nivells educatius, bases dels diferents concursos, i contactes amb les diverses institucions organitzatives i col·laboradores.

Llegiu-ne més...
 

Millorar la lectura: una necessitat, urgent

Com a cloenda del curs formatiu 2012-2013, s'ha previst la realització de la conferència  Millorar la lectura: una necessitat, urgent a càrrec d'Enric Queralt el proper 13 de juny a les 17 hores a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell.

Llegiu-ne més...
 

Catalunya Ràdio fa 30 anys. I tu què en saps?

Aquest 2013, Catalunya Ràdio fa 30 anys que va començar les seves emissions. Per compartir aquests 30 anys d'experiències amb els nois i noies de Catalunya, s'han acostat a diverses escoles del país per explicar-los que fan i com ho fan. El periodista Lluís Urpí  ha estat l'encarregat de fer aquestes xerrades als centres. I, perquè l'alumnat s'apropi al mitjà i faci ràdio, han gravat les seves veus explicant que és el que més els agrada i el que no. A la nostra comarca hi han participat els alumnes de 6è de primària de l'Escola Pompeu Fabra i del Col·legi El Carme de Mollerussa. Podeu trobar les seves opinions en el següent podcast a partir del minut 4:01.

 

XIII Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 31 de maig a les 13 hores es va realitzar el lliurament dels premis del XIII Premi de Treballs de Recerca al Pla d'Urgell a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins les activitats de Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 7 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2012-2013. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 12 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5