SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Teatre en anglès: "Time Travellers"

La companyia Blue Mango representarà l'obra de teatre Time Travellers, comèdia musical on l' agent Liz treballa pels "Time Travellers", agència de detectius que persegueix criminals. Quan algú roba els seus arxius secrets, la Liz i l'agent Rick són enviats al passat per solucionar el crim. Pel camí ajuden Cristòfol Colom a trobar Amèrica, aprenen sobre els Romans, ajuden a Picasso a recuperar la seva inspiració i fins i tot es troben amb un home de les cavernes.

Amb un guió meticulosament escrit i adaptat íntegrament en anglès per als alumnes de cicle mitjà. La cita, el 4 de març de 2014 al teatre l'Amistat de Mollerussa. Podeu accedir a la guia didàctica i a tota la informació de l'obra clicant aquí.

 

Contes saludables. Teatre per infants 2014

Teatre per infants és una de les activitats programades dins de la Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell aquest curs 2013-2014, que pretén acostar el teatre a les escoles entre l'alumnat de 3 a 7 anys. Les representacions es realitzaran a partir del 14 de febrer i finalitzaran el 7 de març. En aquesta ocasió Joan Domingo i Ferran López de la companyia Comèdies Arrencacebes explicaran quatre contes curts, als més petits, sobre la importància de la salut, però no solament a l'hora de trobar-se bé físicament sinó que la salut també implica altres coses, com poder gaudir d'una família, d'amics, de feina, de casa, d'aprendre a compartir, de saber estimar...

Us deixem el dossier pedagògic on trobareu activitats per realitzar amb el vostre alumnat.

 

JORNADA "TRICENTENARI 1714. LLEIDA 1707"
Dissabte 8 de febrer al Museu de Lleida

La celebració del Tricentenari de la Guerra de Successió és una oportunitat per al coneixement de fets històrics importants pel nostre país. La Jornada, celebrada el passat dia 8 de febrer al Museu de Lleida Diocesà,  va aportar una contextualització històrica i va donar a conèixer els recursos didàctics a disposició dels centres educatius i del professorat de les terres de Lleida, organitzats per diferents institucions que posen a la nostra disposició. Podeu trobar tota la informació, els recursos i el desenvolupament de la jornada en aquest enllaç del "Tricentenari 1714. Lleida 1707".
 

Dominar l'ortografia. Daniel Gabarró

Emmarcada dins del Pla de Formació Permanent de Zona del Pla d'Urgell, el proper dia 10 de febrer a les 17.45 h, a l'Espai Cultural del Canals d'Urgell a Mollerussa, es realitzarà la conferència Dominar l'ortografia que versarà al voltant de l'ús de l'ortografia a primària i secundària, a càrrec del mestre Daniel Gabarró Berbegal. En aquesta conferència el professor ens explicarà com ensenyar ortografia i reduir les faltes ortogràfiques amb el nostre alumnat. Exposarà també aspectes teòrics però amb orientacions pràctiques, concretes i útils per la feina quotidiana a l'aula.

Confirmar l'assistència al CRP, trucant al 973 604 899.

Pàgina web de Daniel Gabarró i cartell de la conferència.

 

Activitats educatives Turó de La Seu Vella

Us presentem les noves activitats educatives, per al curs 2013-14, centrades en la commemoració del 300 aniversari de la fi de la Guerra de Successió, a Catalunya, que ha programat el Consorci del Turó de la Seu Vella, de Lleida. Disposeu de diverses activitats de primària ( La muralla amiga, Cantate sur la prise de Lérida, ...) així com activitats per secundària ( Lleida 1707: molt més que una guerra, Cantate sur la prise de Lérida, ...) per treballar amb l'alumnat dels vostres centres.

 


Pàgina 11 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5

Galeries d'imatges