SE-Pla d'Urgell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

XV Premi Comarcal de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell

El passat 12 de juny a les 13 hores es va realitzar la lectura dels treballs de recerca  i el lliurament dels premis del XV Premi de Treballs de Recerca del Pla d'Urgell, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Aquesta convocatòria està emmarcada dins la 18a edició d'activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell. Amb la clara voluntat d'estimular i difondre la recerca històrica, cultural, tecnològica, artística, econòmica i científica de la comarca del Pla d'Urgell, us afegim les síntesis dels 5 treballs presentats en aquesta edició corresponent al curs 2014-2015. Felicitem als centres, professorat i alumnat per la seva participació i per la bona feina realitzada!

Llegiu-ne més...
 

Trobada Pedagògica: Europa i currículum al Pla d'Urgell

Trobada pedagògica de dinamització i sensibilització educativa a l'entorn del concepte "Europa" o "Unió Europea", i que sota el títol Europa i Currículum als centres educatius del Pla d'Urgell, es proposa difondre i donar a conèixer les diferents realitats, valors i ideals europeus, compartir experiències educatives dels centres del Pla d'Urgell, en el marc de la convivència de l'espai comunitari europeu, així com reflexionar sobre els avantatges de la ciutadania europea i de com treballem aquesta dimensió europea des dels nostres centres educatius. Serà el proper 25 de juny a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de 9 a 14 hores. Us afegim l'enllaç al programa, així com a la inscripció de l'activitat. Us esperem!

 

XI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta. Quart de final i semifinal al Pla d'Urgell

El dia 14 d'abril a les 10.30 h a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, es realitzarà el quart de final d'aquest certamen amb els alumnes seleccionats dels centres educatius inscrits al Pla d'Urgell. Com sabeu, aquest certamen l'organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Servei Educatiu del Pla d'Urgell, i la Fundació Enciclopèdia Catalana. Aquesta activitat vol ajudar a desvetllar l'interès per llegir i per escoltar en l'alumnat. Fer, al capdavall, de la lectura una activitat divertida, col·laborativa i engrescadora. Us afegim l'enllaç on podeu trobar més informació del certamen.

Llegiu-ne més...
 

VI Cantem!  2015

El passat 12 d'abril es va realitzar  la sisena edició de l'activitat Cantem, amb l'obra La mare dels ous, amb música del mestre Francesc Membrives  i lletra d'Anna Fité, al pavelló esportiu de Bellvís. Disposeu de l'audiovisual de la cantata realitzat per l'Escola El Sitjar de Linyola, notícies de l'activitat als diaris digitals territoris.cat i vilaweb. mollerussa, i el programa i el cartell de la cantata.

Llegiu-ne més...
 

Audicions d'instruments musicals

Per aprendre a reconèixer els instruments musicals, l'Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué ha organitzat audicions per l'alumnat de cicle inicial de les escoles de primària del Pla d'Urgell. Es realitzarà el proper 11 de març al Teatre l'Amistat de Mollerussa, amb  sessions a les 9.30 i 11 h. al matí, i a les 15.15 h. de la tarda. Aquesta activitat està emmarcada en la 18a edició d'Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell.

 


Pàgina 6 de 16

Notícies d'interès

1 2 3 4 5